1. TOP ALB/NEGRU

In orice stil vestimentar - office, casual, sport, boem, boho chic, romantic, baroc, gothic, rock, minimalist, poti folosi un top alb/negru. Indiferent de situatie, eveniment sau locatie, topul iese in evidenta, discret si rafinat isi pune amprenta asupra tinutei tale.

 

Bine ales, topul este cel care contureaza tinuta, este un epicentru, un punct de plecare in construirea unei tinute. Dressme iti propune un top dintr-un material usor, rafinat si elegant – vascoza 100%.

~vezi propunere ~


 

2. SACOUL NEGRU/BEJ

Daca esti adepta stilului casual/elegant, un sacou in nunate de bej sau negru este o piesa esentiala din garderoba. Orice tinuta in orice combinatie de culori decente este finisata cu o piesa deosebita, elementara si care nuanteaza stilul prin modul in care este purtat – cu manecile rasucite sau trase te diferentiaza de modul classic.


 

Dressme iti propune o colectie de sacouri cu maneci ¾ care iti vor diferentia cu siguranta tinuta.

~vezi propunere ~


 

3. BLUGI DAMA

Un element comun dar care poate fi folosit in diverse combinatii de tinute Contureaza stiluri casual si imbina foarte bine stilul elegant/office in combinatie cu un pantof cu toc.


 

Dressme iti propune gama Emotioni pentru a crea emotie oriunde mergi.

~vezi propunere ~


 

4. PANTOFI CU TOC BEJ / NEGRU

La blugi sau pantaloni eleganti, la rochie sau fusta, la plimbare sau la birou, un pantof cu toc bej este necesar si este gata sa te ajute cand ai nevoie.


 

5. ROCHIA NEAGRA

Te salveaza de fiecare data cand esti in impas. N-ai cu ce sa te imbraci la un eveniment? Rochia neagra purtata cu o esarfa rosie se diferentiaza de rochia neagra purtata cu un sacou alb.


 

Daca trebuie sa mergi la un eveniment cu lume cunoscuta unde ai mai purtat rochia neagra, nu-i nicio probleme – combina accesorii diferite. Poti diferentia tinuta prin sacou, bijuterii, pantofi sau geanta. Dressme iti propune: geanta rosie si gama de bijuterii GUESS.

~vezi propunere GEANTA ~ / ~vezi propuneri BIJUTERII~ / ~vezi propuneri ROCHII ~


 

6. CEASUL

Nu vrei sa intarzii la intalnire! Un accesoriu care te face sa te simti increzatoare si la moda, ceasul este totodata si o bijuterie pe care orice femeie o poarta cu mandrie.


 

Gama de ceasuri Michael Kors de la dressME se diferentiaza prin unicitatea designului.

~vezi propunere ~


 

7. GEANTA DE UMAR

Neagra, rosie sau bej – prin parc, la birou sau la terasa, este usor de purtat, nu trebuie sa cauti mult cheile 😊 pentru ca nu iti da voie sa fii dezorganizata. Marimea ei te ajuta sa te organizezi si sa simti confortul.

dressME iti propune gama de genti de umar Love Mosquino

~vezi propunere ~


 

8. RUCSACUL DIN PIELE

Inspirat pentru drumetii dar si pentru birou, iti completeaza tinuta fara prea mult efort.

~vezi propunere ~


 

9. FUSTA CONICA

Este una din cele mai versatile piese vestimentare.

Poate fi purtata cu toc sau fara, in combinatii de culori si imprimeuri. Se imbina mai bine cu tocuri dar daca optezi pentru balerini opteaza pentru unii cu varf ascutit, creeaza iluzia unui picior mai subtire.


 

Ca sa treci de la un stil la altul nu trebuie decat sa schimbi accesoriile si topul. Mai putin pretentioase pentru tinuta casual si mai elegante pentru party.

dressME iti propune fusta NIFE

~vezi propunere ~