Pantofi sport dama Trussardi, 79A00230, Alb

79A00230_W002_NATURAL
MODALITATE DE PLATA
online
TRANSPORT GRATUIT
la comenzi de peste 400 lei
GARANTIA RETURULUI
in 14 zile lucratoare

Sex:Femeie
Model:Sneakers
Material exterior:piele sintetica
Talpa interna:material textil
Material intern:material textil
Talpa:cauciuc
Detalii:elastic pentru a facilita incalzareavarf rotund
Livrarea produselor se face oriunde in Romania, in termen de maxim 4-8 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre personalul DressMe.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda, in intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat, acesta va reveni inca o data. Daca nici de aceasta data nu poate efectua livrarea, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 400 lei (TVA inclus), livrarea produselor este gratuita in aria de acoperire a firmelor de curierat. in cazul in care localitatea in care urmeaza sa se faca livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat, clientul va fi informat cu privire la taxa de transport ce trebuie achitata.

Daca valoarea comenzii este mai mica decat suma de 400 lei (TVA inclus), se va aplica un tarif de livrare in valoare de 30 lei (TVA inclus) pentru localitatile care se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat. In cazul in care localitatea in care urmeaza sa se faca livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat, clientul va fi informat cu privier la taxa de transport ce trebuie achitata.
Clientul/Utilizatorul DRESSME.RO poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

  • Produsul nu corespunde masurii clientului/utilizatorului
  • Coletele prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate/facturate gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele au marimi eronate comandate de catre Client/Utilizator; “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.”
  • NOTA: De asemenea, in conformitate cu art. 9 alin. 1 din OUG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform art. 14 alin. 2 din OUG 34/2014, in sarcina Clientului.
Clientul se obliga sa notifice DRESSME, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (telefonic, e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientului/Utilizatorului care a notificat DRESSME, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, DRESSME considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza DRESSME cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:
a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe aceasta pagina ;
b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Clientul/Utilizatorul DRESSME nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
– In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit
– In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
– Conform OUG 34/2014 (art. 16 lit. d) DRESSME isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

  • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.
  • In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
  • In cazul in care Clientul/Utilizatorul a returnat un produs, iar DRESSME nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului/Utilizatorului contravaloarea produsului.
  • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
Review-uri clienti
ITI MAI RECOMANDAM SI